Nejnovější recenze ze sekce Podložky pod nohy do kanceláře
- super odpočinek pro nohy
- jde vyprat potah
- tichý provoz
- příjemný materiál na nohy - vyzkoušeno v přezůvkách, ale především i na boso či ve volných ponožkách
- při houpavém pohybu se aktivuje celé svalstvo nohou , vč. hýždí a břicha (koupeno primárně pro žilní nedostatečnost a bércové vředy)
- i když je houpačka poměrně těžká a s gumovým protiskluzem, při houpání se mi pomalu pohybuje vpřed (po dlažbě), je nutné si ji vracet na místo (opět stačí pomocí nohou)
Provedení houpačky je nejen hezké a příjemné na chodidla, ale díky její robustnosti a tichému provozu, k tomu s okamžitými účinkymi na zdraví nohou → zcela výbornou i estetickou zdravotní pomůckou do kanceláře.
- poměrně široká podložka
- lze změnit výškové nastavení pouze nohama
- protiskuzová podložka
- přijemně se kýve i do strany
- protiskuzová podložka
- pomerně vysoké v nejžnižším bodu
- při houpání nohama dělá zvuk
Cena příjemná, pomáhá to u sezení. Jen teď nemůžu vyladit výšku stolu. :-)
- polohovatelné
- všechno z plastu
- nevydrží dlouho
Koupil jsem si to s tím, abych měl nohy výš a tolik je nenapínal, ale výrobek mě zklamal. Po pár měsících používání se kompletně rozpadl. Teď už funguje jen jako stolička a nelze polohovat.
výborné
Funkční a praktické. Je to vánoční dárek, takže pořádně nevyzkoušeno.
Splňuje co má, spokojenost.
- pomoc na záda
skvělá podložka pod nohy, dlouho mě bolely záda a pak jsem našla tuhle parádní podložku takže mě ani nestudí nohy a dobře se mi prokrvují. M8m sedavou práci a podložku jsem si objednala přes booth. Příjemná komunikace s nima.
Zobrazuji 1 - 9 ze 9 recenzí